AER

Aerul este mereu POU de fiecare dată când respirăm.  Prin urmare ne filtrăm şi oxigenăm aerul cu ajutorul plantelor.

Plantele oferă o creştere majoră a nivelului de oxigen POU.

Nivelul de oxigen din Casele Green Healthy este mai ridicat decât cel din casele obişnuite datorită grădinilor interioare şi a finisajelor non-toxice.

Calitatea aerului din interior reprezintă unul din primele cinci riscuri de mediu pentru sănătatea publică, conform Agenţiei de Protecţie a Mediului.

APA

Sisteme suplimentare

de stocare şi de alimentare cu apă.

Întregul sistem de filtrare din casă creează apă alcalină și apă acidă furnizată la stațiile de filtrare Punct de Utilizare (POU) din toată casa.

Apa alcalină sau mineralizată are proprietăţi foarte benefice pentru sănătate, lucru dovedit de zeci de ani de studii.

Pe de altă parte apa acidă se poate utiliza pentru casă şi corp precum şi ca Biocid natural (Pesticid organic) pentru plante.

ENERGIE

Constructorii pot alege dintr-o gamă de opțiuni de alimentare suplimentare furnizate pentru mediile și nevoile lor.

Standardele includ energie solară şi/sau eoliană cu Baterie Avansată de rezervă.

Se pot face upgradări precum generator de rezervă cu energie geotermală, cu biocombustibil, celule de combustibil cu hidrogen, gazeificare la faţa locului, alimentare la faţa locului şi/sau staţii de încărcare, etc.

MANCARE

În esenţă o Seră în care se poate locui. Concepută pentru a cultiva 40 m3(+) de copaci ornamentali, plante comestibile, medicinale şi aromatice. Plantele comestibile sunt cultivate în dispozitive de cultivare verticale personalizabile – controlate de temporizator - cu irigare prin picurare - de înaltă densitate.

Această setare „Pădure tropicală de interior” este atrăgătoare din punct de vedere estetic, creează o calitate superioară a aerului și atunci când este utilizată la maxim pentru cultivarea de alimente are efecte extraordinare asupra sănătății personale și a familiei, prin prisma dietei.

Super Solutions LTD este o companie infiintata in Marea Britanie la Londra, din dorinta de a aduce noi tehnologii din Industria Aero Spatiala in intreaga lume.

Bruno Mihailescu, Fondatorul companiei impreuna cu bunul sau prieten Stephen Mugami a avut onoarea de a lucra si colabora cu mari savanti din Statele Unite ale Americii si din intreaga lume.

Totodata prin relatia directa cu o Companie Europeana de vopsele speciale ce produc si patenteaza din 1991, sa creat un parteneriat intre firmele noastre iar Super Solution LTD are EXCLUSIVITATE pe 16 tari din 4 continente pe toate produsele acestuia.

SUPER SOLUTION LTD

In anul 2015 am creat 8 Prototipuri de case 100% Green in USA si am constatat ca noutatile in domeniul tehnologiilor de viitor imbunatatesc viata  si ne ajuta sa fim mai atenti cu Planeta nostra.Cu acesta ocazie am introdus pe piata din intreaga lume o serie de produse revolutionare de inalta calitate ce vor imbunatati calitatea vietii acolo unde ele se vor folosi.

Compania nostra are o ramura larga in constructii de locuinte GREEN cu materiale de ultima generatie,Pt ca de 15 ani Dl Bruno Mihailescu a lucrat in domeniul interior si exterior Design avem abilitatea de a oferi concepte unice din punct de vedere al designului si implementarii de high tech Technologies.

Dar revenind la Vopseaua THERMAL SOLUTION este un produs cu efecte icredibile iar vopseaua  creata se adreseaza tuturor celor interesati sa aiba un mediu curat cu randament termic deosebit unde se va cunoaste in micsorarea facturilor la current si gaze si unde viata dvs va fi in perfecta siguranta la incendii si alte intemperii.

Pentru Companii se va refecta direct prin a minimaliza pierderile termice iar banii pierduti vor fi un plus pentru companie.

© 2016 Copyright SUPERSOLUTIONS LTD. All Rights Reserved

No portion of this website may be copied, duplicated, or otherwise reproduced in any form or by any means, without the prior written permission of SUPERSOLUTIONS LTD.

The information herein is for non-commercial, educational purposes, available for your personal use only.